Permanentni make-up

BODITE UREJENI IN ZANIMIVI VSEH 24 UR
Vse dni v letu in to več let!

Sodobna ženska opravlja več različnih vlog in del, že zjutraj se mora pripraviti na hiter tempo in se lepo urediti. Vsako dnevno urejanje in vzdrževanje make upa obraza skozi ves dan zahteva čas, katerega je vsaki dan manj.

Zato imamo v Lepotnem salonu RADOST rešitev in to je, da pridete k nam in si uredite v nekaj urah obrvi, veke in ustnice. Takšni kot boste po tehniki zapustili naš lepotni salon ostanete več let. Ko se boste zbudili sredi noči boste vedno urejeni, kot da ste porabili veliko znanja in časa za svojo izgled!


KOMU JE NAMENJENO?

Namenjeno je vsem odraslim skupinam žensk in moških, kateri si želijo biti ves čas urejeni in svoj izgled osvežiti, se pomladiti s finančnim malim vložkom.

Razlike so vidne na fotografijah.


KAJ JE PERMANENTNI MAKE UP?

Permanentni make up je mikro pigmentacija in je podoben tehniki tetoviranja. V zgornji sloj kože nanašamo naravni pigment. Obstojnost permanentnega make up je tri do deset let. Obstojnost je odvisna od luščenja celic kože, to opazimo z bledenjem barve. Intenzivnost barve in trajnost je odvisna od posameznika od starosti kože, pigmentacije, elastičnosti, zunanjih vplivov.

Mikro pigmentacija se izvaja na obrveh, očeh spodaj – zgoraj in ustnicah. Nekatere naše stranke si naredijo tudi lepotilno piko.


PODROČJA PERMANENTNEGA MAKE UP


OBRVI

Največ naših strank se odloča za izvedbo obrvi, kajti obrvi so okvir našega obraza. Vsaka slika brez okvirja ni tako zanimiva, kot z okvirjem. Zato negujte svoj okvir in si ga vedno lepo oblikujte!

Vsi nimamo sreče, da bi bile naše obrvi goste in lepo oblikovane. Zato si s to metodo lahko dorišemo manjkajoče dlačice in obliko poudarimo z ustrezno barvo. Naša strokovnjakinja obvlada več tehnik. Izbere takšno tehniko ali kombinacijo, da daje stranki najboljšo možno želeno obliko.


OČI – Eyeline- zgornja veka

Že Kleopatra je uporabljala poudarek svojih oči s to obliko in tudi zaradi tega postala najlepša ženska v zgodovini človeštva.

Ta tehnika je namenjena za vse tiste, ki želijo svoje oči še bolj poudariti, saj z očmi marsikaj povemo, čeprav ne govorijo z besedami.

Za permanentni make up oči se odloča veliko strank, tudi zaradi zdravstvenih razlogov. Barvila v barvicah in špirali povzročajo solzenje, kar pa je neprijetno predvsem za tiste, katere nosijo leče.

Z našo strokovnjakinjo se vedno dogovorite pred posegom in skupaj izrišete, kako bo oblika po postopku. Lahko je samo tanka ali bolj izrazita črta.


OČI- Lashline

Ta tehnika omogoča samo obrobo oči, ki poteka med trepalnicami zgoraj in spodaj. S tem poudarite oči in optično povečate gostoto trepalnic.

Oči po vseh postopkih otečejo. Trajanje otekline je od ene ure do maksimalno dva dni. Zato priporočamo, da po postopku položiti na veke ohlajene čajne vrečke od zelenega čaja.


USTNICE - obroba - polnjenja ustnic

Po 30 letu starosti se zmanjšuje rdeči pigment na ustnicah in s staranjem ustnice še bolj bledijo. S to tehniko dajemo ustnicam mladostni sijaj, novo želeno simetrično obliko ali poudarimo obstoječo. Z obrobo in senčenjem, dajemo ustnicam svežino in mladost.


NAVODILO

Pred posegom se vsaka stranka mora pogovoriti o:

  • obliki in strokovno določiti svojo novo podobo z našo vizažistko
  • o bolezenskih stanjih, herpesu in drugih možnih neprijetnosti, če bi sledile.

Po posegu se mora vsaka stranka, vsaj 20 dni izogibati solariju, močnemu soncu, savni, ličenju, kremam in drugim dejavnikom, ki bi slabo vplivali na njo.


Cenik permanentnega make-upa » Pošljite povpraševanje