O salonu

Lepotni salon RADOST vas vabi, da dobite dober občutek osebne urejenosti in si s tem povečate samozavest za premagovanje vsakdanjih naporov, ki vam jih življenje nastavlja. Današnje okolje zahteva poslovno urejenost in lepoto, zato smo temu primerno izbrali slogan VIZIJA LEPOTE.

Slogan ponazarja vaša pričakovanja, da se poudarijo vaši atributi lepote tudi takrat, ko nam leta začnejo ponagajati. Vsa vaša pričakovanja bo izpolnilo naše strokovno osebje, od kozmetičarke ‒ maserke do dermatologinje.

VIZIJA IN POSLANSTVO LEPOTNEGA SALONA RADOST

Vizija Lepotnega salona Radost je nuditi prestižne lepotne in inovativne storitve za boljše počutje, lep videz in zdravje vsem našim strankam. Lepotne in negovalne storitve so namenjene moškim in ženskam vseh starosti. Namen našega poslanstva je izpolniti in preseči vaša pričakovanja, ko zapustite salon in da postanete naša stalna stranka.

Da bomo to dosegli, vam obljubljamo, da bomo sledili vašim željam, zahtevam v povezavi z visoko strokovnostjo našega osebja. Strokovnost se pridobiva z nenehnimi usposabljanji in pridobivanji najnovejših znanj iz kozmetike, nege vsakega dela telesa in vzdrževanje vaše lepote, kljub letom. Za izpolnitev našega poslanstva se naše strokovno osebje povezuje z mesečnimi obiski dermatologinje v naših prostorih.

VREDNOTE LEPOTNEGA SALONA RADOST

Naše vrednote stremijo k partnerskemu odnosu z vami, s tem da imamo do vsakega obiskovalca lepotnega salona RADOST popolnoma individualni pristop. Vsaka koža in vsako telo imata svoje individualne potrebe, da sta ponovno videti lepo, mladostno in vitalno. Želimo, da se pri nas počutite, udobno, varno, higienično in da dobite občutek, da ste pomembni. Ob vsem tem se v človeku poraja čustvo RADOST.

Blagovne znamke

V čast nam je, ko si vzamete čas zase in nas obiščete v lepotnem salonu RADOST se zavedamo, da se cenite in zato samo vam ponujamo najprestižnejše blagovne znamke!

Jessica
Afrodita
Lycon
Gehwol