Nega za moške

V Lepotnem salonu Radost ponujamo storitve za osebno urejenost ZANJO in tudi ZANJ!

Uspešen poslovni moški si želi biti negovan in urejen, prav tako kot uspešna ženska. Čeprav moški zapravijo trikrat manj denarja za kozmetiko kot ženske, se trudijo biti lepi in urejeni.

Pogosto ne vedo, kako naj se tega lotijo, zato vas vabimo, da pridete v naš kozmetični salon, kjer bo za vas poskrbelo strokovno osebje.

Nega obraza

V Lepotnem salonu Radost poskrbimo za lep in urejen videz za vsakega uspešnega moškega.
Posebno pozornost posvetimo problematični koži, aknasti koži, saj imamo temu namenjeno posebno lekarniško kozmetiko, katero priporoča naša dermatologinja.
Negovano kožo na obrazu moškega je lažje briti. Prav tako se tudi ne vraščajo dlačice. Prav tako vam uredimo vaše obrvi, da boste izgledali še bolj prijazni.

Preberite več»

Cenik»


Masaže

Izvajamo sprostitvene, antistresne in visoko strokovne protibolečinske masaže, v sodelovanju z maserko, kozmetičarko in fizioterapevtko (limfoterapevtka po dr.Voddru, Tuina terapevt).

Preberite več»

Cenik»


Pedikura

Ponujamo profesionalno pedikuro nog, da se boste pri vsakem nadaljnjem koraku po pedikuri počutili, kot da hodite po svetu z lahkotnimi koraki. Prav tako je lepo, če imamo lepo urejene noge in nohte na nogah, ko sezujemo obuvala. Na vašo željo vam tudi polakiramo nohte in jih uredimo po francosko.

Preberite več»

Cenik»


Manikura

Privoščite si lahko vrhunsko manikuro za vaše roke. Pomemben del osebne urejenosti predstavljajo ravno negovane roke. Roke so takoj za kožo na vratu drugi neverbalni sporočilni znak o vaši starosti. Zato jih je vredno urejati.

Preberite več»

Cenik»


Solarij

V Lepotnem salonu Radost imamo stoječi turbo solarij, ki ustreza določilom nove zakonodaje in so tako opremljeni z najvarnejšimi žarnicami.
Že miljonar Onasis je obiskoval solarij, saj mu je tudi zdrava porjavela koža odpirala poslovna vrata.
Z veseljem vam bodo prijazno svetovali o pravilni uporabi solarija.

Preberite več»

Cenik»

Depilacija

V našem kozmetičnem salonu so zaželeni tudi gospodje. Tudi pri njih pride njihova naravna lepota z našo pomočjo še bolj do izraza.
Poslovnim moškim priporočamo depilacijo vseh vidnih delih telesa: dlačice v nosu, dlačice ob ušesih, ramena, hrbtni predel, roke, prsti, oblikovanje brade, noge in prsi.

MOŠKIM NE IZVAJAMO BRAZILSKE DEPILACIJE!

Preberite več»

Cenik»

Pošljite povpraševanje