Manikura

V Lepotnem salonu Radost si lahko privoščite vrhunsko manikuro. Pomemben del osebne urejenosti predstavljajo ravno negovane roke. Roke so takoj za kožo na vratu drugi neverbalni sporočilni znak o vaši starosti. Zato jih je vredno urejati.

Urejeni nohti in lepa koža na rokah v današnjem času potrjujejo vašo osebno urejenost, ki je nujno potrebna za poslovni uspeh. Zato tega ne moremo prepustiti samo naravi, temveč je potrebno tedensko ali vsaj mesečno strokovno vzdrževanje nohtov in kože na rokah.

Manikura zajema piling prstov in dlani, nego nohtov, obrezovanje in urejanje obnohtne kožice, krajšanje in pravilno piljenje nohtov, oljenje in delno masažo rok.

Vaše roke lahko tudi dodatno navlažimo in negujemo s parafinsko kopeljo ali nego v vročih rokavicah. Nego nohtov tudi nadgradimo z želenim lakiranjem.
V Lepotnem salonu Radost za lakiranje nohtov uporabljamo lake prestižne blagovne znamke. Prva dama naravne nege nohtov, se je svoje stroke naučila neposredno iz dolgoletnih izkušenj, ko je roke negovala nekaterim najbolj znanim svetovnim osebnostim.

Produkti, ki jih je iznašla v teh letih, so neposreden dokaz njenega znanja in njene predanosti. Nega nohtov je zanjo tako znanost kot umetnost.
Prav tako tudi mi do naših strank pristopamo individualno, kajti vsak noht je svet zase!
V Lepotnem salonu RADOST ponujamo manikuro ženskam in moškim.

Cenik nege rok » Pošljite povpraševanje