Manikura

V Lepotnem salonu Radost si lahko privoščite vrhunsko manikuro. Pomemben del osebne urejenosti predstavljajo ravno negovane roke. Roke so takoj za kožo na vratu drugi neverbalni sporočilni znak o vaši starosti. Zato jih je vredno urejati.

Urejeni nohti in lepa koža na rokah v današnjem času potrjujejo vašo osebno urejenost, ki je nujno potrebna za poslovni uspeh. Zato tega ne moremo prepustiti samo naravi, temveč je potrebno tedensko ali vsaj mesečno strokovno vzdrževanje nohtov in kože na rokah.

Manikura zajema piling prstov in dlani, nego nohtov, obrezovanje in urejanje obnohtne kožice, krajšanje in pravilno piljenje nohtov, oljenje in delno masažo rok.

Vaše roke lahko tudi dodatno navlažimo in negujemo s parafinsko kopeljo ali nego v vročih rokavicah. Nego nohtov tudi nadgradimo z želenim lakiranjem.
V Lepotnem salonu Radost za lakiranje nohtov uporabljamo lake prestižne blagovne znamke Jessica. Prva dama naravne nege nohtov, Jessica, se je svoje stroke naučila neposredno iz dolgoletnih izkušenj, ko je roke negovala nekaterim najbolj znanim svetovnim osebnostim.

Produkti, ki jih je iznašla v teh letih, so neposreden dokaz njenega znanja in njene predanosti. Nega nohtov je zanjo tako znanost kot umetnost.
Prav tako tudi mi do naših strank pristopamo individualno, kajti vsak noht je svet zase!
V Lepotnem salonu RADOST ponujamo manikuro ženskam in moškim.

Osnovna Jessika manikura

PRIPOROČILO!

Negujmo nohte tudi doma:

Značilnost in podpis JESSICA so nohti, ki ostanejo brezhibni tudi do 14 dni ‒ rezultat traja od enega do drugega obiska salona. Za dosego tega cilja je potrebno nohte negovati tudi doma. ZA trajne učinke manikure svoji stranki priporočite, naj se doma neguje na sledeči način:

  • Drugi dan po manikuri nanesite na nohte en sloj Top Priority.
  • Na obnohtno kožico vsak dan vtrite Nourish in Phenomen Oil in dobro masirajte. Nato namažite roke s Hand&Body Moisturizing Emulsion.
  • Vsake 3 do 4 dni nanesite po en sloj JESSICA laka za nohte in Brilliance, da osvežite manikuro in zaščitite robove nohtov pred vsakodnevno obrabo.
Cenik nege rok » Pošljite povpraševanje