nega obraza slovenska bistricanega obraza slovenska bistricanega obraza slovenska bistrica Ekskluzivna nega obraza - Kontaktirajte nas za cenik nege obraza

Ekskluzivna nega obraza

V Lepotnem salonu Radost ponujamo nego obraza s proizvodi znanih blagovnih znamk, ki ustrezajo vsem tipom kože.

Nega kože obraza sodi med najpomembnejše vsakodnevne rutine osebne nege. V poslu se za uspeh zahteva poslovna urejenost. Prvi pogled je usmerjen v obraz in njegovo kožo. Na koži se odražata način življenja in odnos do samega sebe. Uporaba pravilne kozmetike, redna mesečna strokovna nega in dnevna nega obraza dajejo negovanosti obraza vidne rezultate.

KOZMETIKA V LEPOTNEM SALONU RADOST

V našem salonu uporabljamo naslednje negovalne produkte za obraz, vrat in dekolte:


Afrodita

Znana in uspešna kozmetika, ki je na slovenskem trgu že več kot 50 let. Razvijati jo je začela kozmetičarka Danica Zorin, in sicer na osnovi kamilične kreme. Povpraševanje po tej kremi je bilo vedno večje in navdušenje uporabnikov je spodbudilo organizacijo proizvodnje ter kasneje odprtje podjetja Kozmetika Afrodita d. o. o.

 
Avene

AVENE ‒ priporočena kozmetika naše dermatologinje, dr. Mojce Sever

Izjemni uspehi celjenja in preprečevanje širjenja aken pri aknasti koži.

Naravno osnovo kozmetike Avene predstavlja termalna voda, ki prične svoje popotovanje v obliki dežnih kapljic, ki padejo na pogorje Cevennes na jugu Francije. Na svoji poti se voda najprej 40 let filtrira skozi prst in skale neokrnjenega gorovja, preden pride na površje v izviru v kraju Sain-Odile. V podjetju Pierre-Fabre to vodo takoj transportirajo v obrat, kjer proizvajajo kozmetiko Avene. Termalno vodo prav tako uporabljajo v hidroterapijskih centrih, kjer predstavlja osnovo za programe nege občutljive kože.

Naše strokovne in profesionalne storitve nege obraza, vratu in dekolteja s pomočjo profesionalnih prestižnih blagovnih znamk dajejo rezultate, ki vam jih bodo zavidali vsi. Nega obraza zajema:

 • čiščenje, piling;
 • masažo z zelo hranljivo kremo, ki nahrani in regenerira kožo na obrazu, vratu in dekolteju;
 • hranljivo vlažilno masko in
 • nanos dnevne kreme.

PROFESIONALNE NAPRAVE ZA NEGO OBRAZA, VRATU IN DEKOLTEJA

Nego dopolnjujemo s profesionalnimi mehanskimi napravami, ki s pomočjo izbrane kozmetike dosežejo hiter in presenetljivo dober učinek na vaši koži. Koža postane mehka, prožna, prekrvavljena, napeta ter preprečuje in zmanjšuje nepravilnosti na koži, kot so akne in starostne pege.

Izjemne učinke čiščenja kože in lifting anti-age obraza, vratu in dekolteja dosežemo s profesionalnimi napravami, ki jih uporabljamo v našem lepotnem salonu.

Ta vrhunska naprava za nego obraza, vratu in dekolteja zajema naslednje tretmaje:


ULTRAZVOČNI ČISTILEC

Ultrazvočni čistilec kože je naprava za profesionalni obrazni piling in globinsko čiščenje kože. Posebna kovinska ploščica oddaja nizkofrekvenčno ultrazvočno valovanje, ki omogoča zmehčanje in odstranjevanje komedonov, blagi piling, vpliva pa tudi na zmanjšanje hiperpigmentacije in izboljša celotni videz kože.

Terapija s pomočjo ultrazvočnega čistilca se tako uporablja za problematično aknasto kožo in ima velike prednosti pred klasičnim globinskim čiščenjem, saj ne pride do poškodb kože in možnosti nastanka posttravmatskih hiperpigmentacij. Zaradi izrednega čistilnega učinka in eksfoliacije tako ob redni uporabi ultrazvočnega čistilca zmanjšate pojavnost komedonov in aken.

Ravno tako je terapija s pomočjo ultrazvočnega čistilca primerna tudi za kožo s prisotnimi hiperpigmentacijami in kožo, na kateri se že izkazujejo gubice.

Po redni uporabi ultrazvočnega čistilca bo vaša koža ponovno sijoča, brez nečistoč in enakomerno obarvana.


ULTRAZVOK

Ultrazvok je naprava, s katero izvajamo ultrazvočne terapije za različne indikacije in ima v kozmetiki posebno veljavo, saj velja za preizkušeno in učinkovito metodo.

Preko ultrazvočne sonde se ultrazvočno valovanje s frekvenco 1 MHz prenese dovolj globoko v kožo, da sproži številne pozitivne učinke na samo tkivo. Tako se pospeši lokalna mikrocirkulacija krvi in limfe, pospeši se proces regeneracije, kar privede do ponovne aktivacije celic vezivnega tkiva in do proizvodnje novih kolagenskih in elastinskih vlaken. Poleg omenjenih učinkov ultrazvočno valovanje vpliva todi na živčne končiče, saj zmanjša morebitno prisotnost bolečine, ki je nastala zaradi različnih vzrokov.

Ob sočasnem nanosu aktivnih kozmetičnih učinkovin in uporabe ultrazvoka pa dosežemo tudi globljo penetracijo učinkovin in izboljšan učinek samega kozmetičnega izdelka.

Terapija z ultrazvokom se je izkazala tudi kot uspešna metoda za zmanjševanje celulita.

Terapija z uporabo ultrazvočne naprave tako velja za nepogrešljivo metodo pri postopku kozmetične nege obraza ali telesa.

 
 

GALVANSKI TOK

Naprava za galvanski tok omogoča prehod pozitivnih oz. negativno nabitih kozmetično učinkovitih sestavin skozi kožo. Naprava ima funkcijo uporabe elektrode katode in anode ter nastavitev jakosti.

S pomočjo galvanskega toka dosežemo globljo penetracijo nabitih molekul skozi kožo, kar izredno poveča učinkovitost same kozmetične nege. Naprava za galvanski tok omogoča tudi čiščenje kože in uravnavanje pH-ja kože s pomočjo elektrode in primerne raztopine.

Terapija z galvanskim tokom ima številne koristi, kot so:

 • povečanje vlažnosti kože
 • pospešitev lokalnega limfnega in krvnega obtoka
 • čiščenje kože
 • povečana revitalizacija kože
 • zmanjšanje izločanja loja v primeru mastne kože
 • protivnetno delovanje
 • mehčanje kože
 • zmanjšanje por idr.

TOPLO-HLADNO KLADIVO

Toplo-hladna terapija se izvaja s pomočjo ročnika, t. i. toplo-hladnega kladiva, ki na eni strani omogoča toplo terapijo, na drugi pa hladno terapijo oz. t. i. krioterapijo. Uporablja se za vse predele telesa, na katerih želite doseči topli oz. hladni učinek.

Toplotna terapija omogoča pospešitev mikrocirkulacije, ki koži omogoča hitrejši dotok hranilnih snovi in kisika, pospešuje delovanje žlez lojnic in znojnic, koži omogoča hitrejšo regeneracijo, sprošča mišice in deluje relaksacijsko na samo tkivo.

Hladna terapija oz. t. i. krioterapija je posebno dobrodošla pri postopku kozmetične nege obraza, saj omogoča hitro pomiritev rdečice na obrazu po končani kozmetični negi. S hladnim kladivom je tako mogoče doseči hitro vazokonstrikcijo, zapiranje por, pomiritev rdečice, ima pa tudi blagodejni vpliv na samo tkivo, saj pomiri kožo, ki je bila vzdražena s predhodno izvedenimi postopki kozmetične nege.

Toplo-hladno kladivo se torej priporoča pri uporabi vsakega postopka kozmetične nege ali telesa,  bodisi za prekrvavitev utrujene, blede in slabo prekrvavljene kože ali za pomiritev preveč razdražene in rdeče kože.


DIAMANTNI PILING

Moderna in kompaktna večnamenska naprava za izvedbo diamantne mikrodermoabrazije se uporablja za nežno brušenje in  odpravo odmrlih celic s površinske plasti kože. Poleg naprave in ročnika naprava za mikrodermoabrazijo vsebuje tudi komplet  različnih diamantnih nastavkov za področje obravnave obraza, majhnih predelov (kot npr. področje nosu, posameznih gubic, strij, itd.) in večjih nastavkov za področje obravnave telesa. Nastavki pa se med seboj razlikujejo tudi po grobosti samih diamantov. Tako lahko izbirate med nastavki za blago eksfoliacijo oz. luščenje in med nastavki, ki imajo ostrejšo površino diamantnih nastavkov, kar omogoča bolj globlje delovanje.

S pomočjo naprave za mikrodermoabrazijo dosežete številne pozitivne učinke na koži, saj luščenje kože spodbudi celice k obnavljanju, izboljša stanje brazgotin, hiperpigmentacij, koža dobi enakomernejšo barvo, postane bolj gladka, mehkejša izboljša se stanje aknaste kože ter gubic. Po uporabi diamantne mikrodermoabrazije pa je izboljšana tudi absorpcija kozmetičnih učinkovin.

 

Cenik nege obraza in dekolteja » Pošljite povpraševanje